Meistä


Missionamme

“Missionamme on tuoda terveellisempää elämää asiakkaillemme. Käyttämämme perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen (TCM) pohjautuvat hoidot eivät vain vähennä kipuja, lievitä stressiä ja tasapainottavat kehoanne, vaan myös parantavat omaa immuniteettianne ja estävät tulevia sairauksia.”

TIETOJA YRITYKSESTÄMME

Terveydenhoitoon ja hyvinvointiin on kiinnitetty enenevässä määrin huomiota viime vuosina. Erityisesti Kiinalaiseen lääketieteeseen perustuvat perinteiset hoidot kuten akupainanta joilla on 5000 vuoden historia ovat lisänneet suosiotaan.
Asiantuntijat painelevat akupisteitä taitavasti kuin instrumenttiaan käyttävä konserttipianisti stimuloidessaan akupisteitä. Painelulla ja akupisteiden hieronnalla saavutetaan samantyyppinen vaikutus kuin akupunktioneuloilla. Hoito auttaa kiireisen elämän aiheuttamaan väsymykseen ja stressiin ja työstä aiheutuviin vaivoihin.

Viimeisen 12 vuoden aikana China Liangtse Wellness on pyrkinyt tuomaan korkealaatuisen hoidon laajempien kuluttajaryhmien ulottuville. Tämän lisäksi Wellness jatkaa kiinalaisen terveydenhoidon perinnettä. Kiinassa Liangtse Wellness on perustanut 3 koulutuskeskusta ja 300 hoitolaa. Wellnessillä on kiinan suurimmissa kaupungeissa 20 000 työntekijää. Kesäkuusta 2007 alkaen on Euroopassa, esim. Saksasaa, Alankomaissa, Tšekin tasavallassa, USA:ssa, Kanadassa.


PALVELUT

Voimme tehokkaasti auttaa hiit workout beachbody seuraavia ongelmia:

  • Jäädytetyt olkapää-, niska- ja olkakipu, selkäkipu, golf- ja tenniskyynärpää
  • Migreeni
  • Unettomuus, nukkumisongelma
  • Masennus, stressi, ahdistus
  • Niveltulehdus, Kasvojen halvaus
  • Iskias kipu ja muut hermoston ongelmat
  • Dysmenorrhea / kuukautiskiput, oireet vaihdevuodet
  • Tinnitus


VARAUS

Pyydämme peruutuksista 24 tunnin varoitusajan. Ennen tätä ajanjaksoa tehdyt peruutukset peruutetaan tai ajoitetaan uudelleen ilman peruutusmaksua.

24 tunnin sisällä saapumatta jättämisestä tai peruutuksesta veloitamme 50 % hoidon hinnasta myöhäisestä peruutuksesta.

Voit tehdä varauksia tai peruutuksia täältä.


SPA & WELLNESS ON TARVITTAVUUS, EI YKSITYS

TULE KOKEMAAN RENTOTUKSEN SOHVA