Hoitajat

Avoinna: Ma-La 10.00 – 21.00
Ajanvaraus
 

Tom Zhang

Tomilla omaa 23 vuoden kokemuksen. Hän harjoitti ja koulutti akupunktio- ja luun asetusterapiaa Kiinan perinteisen lääketieteen opistossa ja muissa laitoksissa. Tom on erikoistunut käyttämään akupunktiota kivunhallintaan, sisäelinten ongelmien parantamiseen, kuntoutushoitamiseen ja muiden samanlaisten ongelmien hoitamiseen. Hän keskittyy skolioosiin ja lantionkorjaukseen, mutta myös käyttää akupunktiota ylipainon ja kauneus ongelmien hoitamiseen. Hänet kutsuttiin myös suosittuihin kiinalaisiin tv-ohjelmiin. Hän työskentelee Arkadiankadun toimipisteessä.


 

Harry Yung

Harri on valmistunut Henaninperinteisen kiinalaisen lääketieteen oppilaitoksesta, pääaineenaakupunktio ja hieronna. Hän on harjoittanut akupunktiotaja hierontaalähes 20 vuoden ajan. Hän on työskennellyt jaopettanut akupunktio-osastolla sairaaloissa. Harri on kiinalaisenhieronnan pätevyys arvioija, hän onKiinan jalkaterapia yhdistyksen jäsen, jossa hän on Kiinan perinteisen kiinalaisen lääketieteen harjoittajien liiton johtaja. Hän on erikoistunut päänsärkyjen, unettomuuden, kohdunkaulan spondyloosin, jäätyneenolkapään, lannerangan kannan, iskiaksen, niveltulehduksen, kantapään ja muiden ongelmienhoitoon. Hän käyttää perinteistä lääketiedettä diagnosoimaan terveydentilanja parantaa ongelmatakupunktion hoidolla. Hän työskentelee Tapiolan toimipisteessä.


 

William Lu

William on valmistunut Zhoukoun ammattikorkeakoulun lääketieteellisestä oppilaitoksesta, jossa hän yhdisti perinteisen kiinalaisen lääketieteen ja länsimaisen lääketieteen pääaineet. Hän on erikoistunut hierontaan, luiden asettamiseen, akupistehierontaan, akupunktioon, sekä suoneniskentä terapiaan meridiaanien tasapainottamiseksi. Hoitaen ongelmia kuten kohdunkaulan spondyloosia, jäätynyttä olkapäätä, lannerangan pullistumaa, iskiasta, noidannuolia, jalkakipua, polvinivelten kipua, venähdyksiä, erilaisia päänsärkyjä, unettomuutta, endokriinisiä ongelmia, nuhaa, gastroenteriittiä ja masennusta. Hän työskentelee Arkadiankatun toimipisteessä.


 

Ann (Jo Ann Calinou)

Ann aloitti hierontatyössä 2013 Abu Dhabissa, Yhdistyneissä Arabiemiraateissa, sijaitsevassa Al Falahin Fysioterapian Keskuksessa. Ann on saanut koulutusta hierontaan Filippiineillä. Hieronta on ollut hönen intohimonsa, koska se koskettaa ihmisten terveyttä. Hän saa iloa siitä, kun ihmiset tuntevat olonsa paremmaksi. Kaikki hoidot ovat mahtavia, mutta hänen mielestään Meridiaanihoito ja Aromahieronta antavat paremman yhteyden asiakkaan kanssa ja auttaa heidän ongelmiensa hoitamisessa. Hän työskentelee Arkadiankadun toimipisteessä.


 

Nori ( NORIBEL BERNARDINO-JUSE )

Nori aloitti hieronnan elokuussa 2007 Malesiassa Day Spa:stä Hotellin Spaan tammikuu 2015 asti. Nori on saanut hierontaan koulutusta Filippiineistä, Malesiasta ja Helsingistä (kiitoset ChinaLiangtselle). Hieronta on ollut hänen intohimonsa, koska se koskettaa ihmisten terveyttä. Se antaa hänelle iloa, kun ihmiset tuntevat olonsa paremmaksi. Kaikki hoidot ovat mahtavia, mutta hänen mielestä meridiaanin hoito antaa enemmän yhteyttä asiakkaan kanssa ja auttaa heidän ongelmien hoitamisessa. Hän työskentelee Tapiolan toimipisteessä.


 

Jason Li

Jason on valmistunut Jilinin liikuntakasvatus opistosta vuonna 2011, hän opiskeli liikuntafysiologian, liikunta trauma-ja urheiluhierontaa. Hän liittyi China Liangtseen vuonna 2015 ja suoritti paljon koulutusta ja työkokemusta China Liangtse Linnunpesän toimipisteessä Pekingissä. Jason aloitti työskentelyn Suomessa vuonna 2016, jonka aikana kuuluisa taidemaalari Petter Olsen ja norjalainen tähti Liminon pitivät hänen hoidostaan paljon. Jason on erittäin hyvä hoitamaan ihmisiä joilla on kaula-, olkapää- ja selkäkipua pitkäaikaisenistumisen tai seisomisen takia. Hän työskentelee Arkadiankadun toimipisteessä.


 

Peter Cai

Peter Cai valmistui Shandongin maakunnan peerinteisen kiinalaisen lääketieteen (TCM:n) akupunktion ja luukirurgian ammattikoulusta Wang Shaohuin, Shandongin maakunnan ainoan TCM-lääkärin, valvonnassa. Hän on hyvä manipulaatioterapiassa, jalkarefleksologiassa, akupunktiossa ja moksibustiossa.

Hän hoitaa hyvin unettomuutta, naisen dysmenorreaa, emotionaalista levottomuutta, kroonisia maha-suolikanavan vaivoja, nielutulehdusta, nuhaa, erilaisia nivelkipuja (vilustuminen, lihasjännitys, rasitus), lieviä nivelsairauksia.


 

Alisa Cao

Hän on valmistunut Pekingin kiinalaisen lääketieteen yliopistosta, hieronta laitoksesta. Hänellä on 20 vuoden kokemusta perinteisestä lääketieteellisestä hieronnasta. Hän on työskennellyt kuntoutus sairaaloissa 7 vuotta. Hän työskenteli China Liangstessä lähes kymmeneen vuotta perinteisen lääketieteellisen hieronta, jonka aikana hänet kutsuttiin Sichuan Satellite TV: lle. Hän on erikoistunut syken diagnosoimiseen päänsärkyjen, huimauksen ja unettomuuden, lannerangan kantojen, pernan ja vatsa häiriöiden, sekä gynekologisten ongelmien hoitamiseksi.