Hoitajat

Avoinna: Ma-La 10.00 – 21.00
Ajanvaraus
 

Tom Zhang

Tomilla omaa 23 vuoden kokemuksen. Hän harjoitti ja koulutti akupunktio- ja luun asetusterapiaa Kiinan perinteisen lääketieteen opistossa ja muissa laitoksissa. Tom on erikoistunut käyttämään akupunktiota kivunhallintaan, sisäelinten ongelmien parantamiseen, kuntoutushoitamiseen ja muiden samanlaisten ongelmien hoitamiseen. Hän keskittyy skolioosiin ja lantionkorjaukseen, mutta myös käyttää akupunktiota ylipainon ja kauneus ongelmien hoitamiseen. Hänet kutsuttiin myös suosittuihin kiinalaisiin tv-ohjelmiin. Hän työskentelee Arkadiankadun toimipisteessä.


 

Alisa Cao

Alisa on valmistunut Pekingin kiinalaisen lääketieteen yliopistonakupunktio ja hieronta laitoksesta. Hänellä on 20 vuoden kokemus perinteisestä lääketieteellisestä hieronnasta. Alisa on työskennellyt kuntoutus sairaaloissa 7 vuotta. Hän on työskennellyt China Liangstessa lähes kymmenen vuotta hierojana, jonka aikana hänet on kutsuttu Sichuan satelliitti-TV:lle haastatteluun. Hän on erikoistunut käyttämään sykettä diagnosoimaan päänsärkyjen, huimauksen ja unettomuuden, myös jäätyneidenhartioiden, lannerangan kantojen, pernan ja vatsa häiriöiden, sekä gynekologisten ongelmien hoitamiseksi. Hän työskentelee Arkadiankadun toimipisteessä.


 

Sauli Liu

Sauli on ollut ammattimainen kiropraktikko jo yli vuosikymmenen ajan. Hän liittyi China Liangtseen vuonna2007. China Liangtsella hän on osallistunut ammattitaitonsa lisäämiseen tarkan ja ammatillisen teknisen teorian ja arvioinnin jälkeen. Hänet sertifiointiin vuonna 2008 ja hän vastasi myös China Liangtsen koulutuksista. Hän on kerännyt työkokemusta lähes vuosikymmenen aikana ja on erikoistunut hoitamaan kohdunkaulan spondyloosia, jäätynyttä olkapäätä, niska-ja selkäkipua, lannerangan rasitusta sekä diagnoosiin ja jalka vyöhyke alueen hoitoon. Hän on myös kiinnostunut lihaksienrakenteesta. Hän työskentelee Arkadiankadun ja Tapiolan toimipisteessä.


 

Harry Yung

Harri on valmistunut Henaninperinteisen kiinalaisen lääketieteen oppilaitoksesta, pääaineenaakupunktio ja hieronna. Hän on harjoittanut akupunktiotaja hierontaalähes 20 vuoden ajan. Hän on työskennellyt jaopettanut akupunktio-osastolla sairaaloissa. Harri on kiinalaisenhieronnan pätevyys arvioija, hän onKiinan jalkaterapia yhdistyksen jäsen, jossa hän on Kiinan perinteisen kiinalaisen lääketieteen harjoittajien liiton johtaja. Hän on erikoistunut päänsärkyjen, unettomuuden, kohdunkaulan spondyloosin, jäätyneenolkapään, lannerangan kannan, iskiaksen, niveltulehduksen, kantapään ja muiden ongelmienhoitoon. Hän käyttää perinteistä lääketiedettä diagnosoimaan terveydentilanja parantaa ongelmatakupunktion hoidolla. Hän työskentelee Tapiolan toimipisteessä.


 

William Lu

William on valmistunut Zhoukoun ammattikorkeakoulun lääketieteellisestä oppilaitoksesta, jossa hän yhdisti perinteisen kiinalaisen lääketieteen ja länsimaisen lääketieteen pääaineet. Hän oli työharjoittelussa provinssin perinteisen lääketieteen sairaalan kivunhallintajaoston akupunktioparantumisen osastolla. William on myös työskennellyt Henanin perinteisen kiinalaisen lääketieteen akupunktio- ja hierontaosastolla. Hän jatkoi lääketieteellistä hierontaa, jalkahoitoa, eteerisen öljyn hierontaa, akupunktiota ja moksibustio meridiaanihoitoa yli 10 vuoden ajan Guangzhoussa, Changzhoussa ja Shanghaissa. Hän on erikoistunut hierontaan, luiden asettamiseen, akupistehierontaan, akupunktioon, sekä suoneniskentä terapiaan meridiaanien tasapainottamiseksi. Hoitaen ongelmia kuten kohdunkaulan spondyloosia, jäätynyttä olkapäätä, lannerangan pullistumaa, iskiasta, noidannuolia, jalkakipua, polvinivelten kipua, venähdyksiä, erilaisia päänsärkyjä, unettomuutta, endokriinisiä ongelmia, nuhaa, gastroenteriittiä ja masennusta. Hän on erikoistunut pää-, kaula-, olka-, vyötärö-ja jalkakipujen hoitoon. Hän työskentelee Arkadiankatun toimipisteessä.


 

Nori ( NORIBEL BERNARDINO-JUSE )

Nori aloitti hieronnan elokuussa 2007 Malesiassa Day Spa:stä Hotellin Spaan tammikuu 2015 asti. Suomeen muutamisen jälkeen hän suoritti hierontaa Berliinin Saksassa ja Oslon Norjassa.

Nori aloitti työskennellä 2007 Malesiassa Day Spassa hierojana, hän työskenteli siellä aina vuoteen 2015 asti. Suomeen muuttamisen jälkeen hän myös osallistui koulutukseen Saksan Berliinissä ja Norjan Oslossa. Nori on saanut hierontaan koulutusta Filippiineistä, Malesiasta ja Helsingistä (kiitoset ChinaLiangtselle). Hieronta on ollut hänen intohimonsa, koska se koskettaa ihmisten terveyttä. Se antaa hänelle iloa, kun ihmiset tuntevat olonsa paremmaksi. Hänen henkilökohtainensuosikki hoito ChinaLiangtsessa on meridiaanihieronta. Kaikki hoidot ovat mahtavia, mutta hänen mielestä meridiaanin hoito antaa enemmän yhteyttä asiakkaan kanssa ja auttaa heidän ongelmien hoitamisessa. Hän työskentelee Tapiolan toimipisteessä.


 

Jason Li

Jason on valmistunut Jilinin liikuntakasvatus opistosta vuonna 2011, hän opiskeli liikuntafysiologian, liikunta trauma-ja urheiluhierontaa. Hän liittyi China Liangtseen vuonna 2015 ja suoritti paljon koulutusta ja työkokemusta China Liangtse Linnunpesän toimipisteessä Pekingissä. Jason aloitti työskentelyn Suomessa vuonna 2016, jonka aikana kuuluisa taidemaalari Petter Olsen ja norjalainen tähti Liminon pitivät hänen hoidostaan paljon. Jason on erittäin hyvä hoitamaan ihmisiä joilla on kaula-, olkapää- ja selkäkipua pitkäaikaisenistumisen tai seisomisen takia. Hän työskentelee Arkadiankadun toimipisteessä.


 

Max Dong

Maxon valmistunut Henanin perinteisen kiinalaisen lääketieteen oppilaitoksesta. Hänellä on 13 vuoden kokemus hammaskivun, olkapää-ja vyötärökivun parantamisesta. Hän on erikoistunut myös jalkahoito, jalka-vyöhyketerapia, hieronta, kuppaus, akupunktio, Aijiu ja meridiaani hoitoihin. Hän työskentelee Tapiolan toimipisteessä.


 

Linda Lin

Linda opiskeli Mauritiuksella vuonna 2005 Brittiläisen ohjaajan Leyoun kanssa, jonka jälkeen hän aloitti työnChina Liangtsella vuonna 2007. Linda kouluttautui China Liangsten pääkonttorissa Jinanissa.

Linda tuli Suomeen vuonna 2009.Häntä on jopa haastateltu ruotsalaiseen sanomalehtiin. Linda on erikoistunut käyttämään jalka vyöhyketerapiaa koko kehon diagnoosin tekemiseen. Hän pystyy diagnosoimaan asiakkaiden gynekologiset ongelmat, vatsakivut, kohdunkaulan ongelmat, neurasthenian, niin että he myöhemmin saisivat hierontahoidon kautta avun oireisiin ja kipuihin. Linda on asiakkaiden suosikki ja on avustanut paljon China Liangtseä. Hän työskentelee Arkadiankadun toimipisteessä.


 

Peter Cai

Peter Cai valmistui Shandongin maakunnan peerinteisen kiinalaisen lääketieteen (TCM:n) akupunktion ja luukirurgian ammattikoulusta Wang Shaohuin, Shandongin maakunnan ainoan TCM-lääkärin, valvonnassa. Hän on hyvä manipulaatioterapiassa, jalkarefleksologiassa, akupunktiossa ja moksibustiossa.

Hän hoitaa hyvin unettomuutta, naisen dysmenorreaa, emotionaalista levottomuutta, kroonisia maha-suolikanavan vaivoja, nielutulehdusta, nuhaa, erilaisia nivelkipuja (vilustuminen, lihasjännitys, rasitus), lieviä nivelsairauksia.