Työntekijämme Harri Yang on kiinalaisen lääketieteen ammattilainen, jolla on 15 vuoden kokemus alalta. Hän tekee kaikkia hoitojamme vahvalla osaamisella, mukaanlukien myös akupunktiohoidot. Lisäksi hän on toiminut opettajana ja ohjaa tälläkin hetkellä harjoittelijoidemme oppimista. 
Harri on kotoisin Kiinasta ja on asunut Suomessa vuodesta 2010. Hän puhuu hyvin englantia sekä kiinaa. 
Harrille voit varata ajan Tapiolan toimipisteeseemme.

 

Linda on ollut työntekijämme siitä asti kun Suomen ensimmäinen Liangtse avattiin 2009. Hän muutti samana vuonna Suomeen Kiinasta. 
Lindalla on alalta yli 10 vuoden kokemus.

Linda tekee taidokkaasti kaikkia hoitojamme ja tarvittaessa hänellä on erittäin vahvat otteet. Hän puhuu vähäisesti suomea.

Lindalle voit varata ajan Iso Roobertinkadun toimipisteeseemme!

Sauli aloitti Arkadiankadun toimipisteessä 2016. Hänen vankka osaamisensa on hankittu opiskelulla ja yli 10 vuoden työkokemuksella. Sauli onkin tullut nopeasti hyvin suosituksi työssään. Jos haluat vahvaotteisen hierojan, varaa aika Saulille Iso Roobertinkadun toimipisteeseemme!

Työntekijämme Lily tekee kaikkia hoitojamme taidokkaasti eri tekniikoita käyttäen. Hän on ollut Liangtsessa töissä 6 vuotta, mutta muuttanut Kiinasta Suomeen vasta hiljattain. Lily opiskelee tällä hetkellä suomen kieltä. 
Voit varata Lilylle ajan Iso Roobertinkadun toimipisteeseemme.

Alisa on kiinalaisen lääketieteen ammattilainen yli 15 vuoden kokemuksella. Hän on kouluttautunut Pekingissä kiinalaisen lääketieteen yliopistossa. Alisa tekee kaikkia hoitojamme, mutta on erikoistunut erityisesti aijiu-hoitoihin. 
Voit varata ajan Alisalle Arkadiankadun toimipisteeseemme.

Wayman on työskennellyt China Liangtsessa yli 5 vuotta, ensin Hollannissa ja nyt Helsingissä. Hän tekee kaikkia hoitojamme, mutta on erityisen taitava öljyhoidoissa, kuten meridiaanihieronnassa, sekä jade matkassa. Waymanin kanssa voit keskustella englanniksi. 
Jos haluat nauttia esimerkiksi rentouttavasta meridiaanihieronnasta, voit varata ajan Waymanille Arkadiankadulle!

 

Sofialla on pitkä, yli 10 vuoden kokemus työstään. Hän puhuu englantia, sekä opiskelee parhaillaan suomea. Sofia tekee kaikkia hoitojamme ammattitaidolla ja vahvalla osaamisella. Hänelle voit varata ajan Arkadiankadun toimipisteeseemme!

Gu on työskennellyt China Liangtsella 2 vuotta, mutta hänellä on pitkä historia hierontatyöstä ja kiinalaisesta lääketieteestä. Gu on erittäin ystävällinen ja osaava hieroja, joka puhuu myös suomea. Voit varata hänelle ajan Iso Roobertinkadun toimipisteeseemme!

Sandy omaa vankan kokemuksen kiinalaisesta hieronnasta. Ennen Suomeen tuloaan hän on toiminut hierojana yli 6 vuotta Kiinassa, Saksassa ja Norjassa. Hän on erikoistunut hoitamaan erilaisia nivelten ja lihaksiston kiputiloja hartioiden, selän ja polvien alueella. Hänen erikoistuutenaan on ollut etenekin erilaisten niskahartia- ja olkapäävaivojen hoito. Hän on myös taitava hoitamaan unettomuutta. Hänelle voit varata ajan Tapiolassa.

 

Williamilla on yli viiden vuoden kokemus kiinalaisesta hieronnasta. Tämän lisäksi hän tekee akupunktiota. Hän opettelee englannin kieltä. Hän on erikoistunut akupunktiossa kivunlievitykseen sekä tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin. Hän on tullut Suomeen Kiinasta huhtikuussa 2017. Williamille voit varata ajan Iso Roobertinkadun toimipisteeseemme.